JEDNA VELIKA PORODICA! Fudbaleri Partizana proslavili Vaskrs uz najmlađe članove školice "Crno-bele bebe"! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

17.04.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa slika iz SC Teleoptik.

JEDNA VELIKA PORODICA! Fudbaleri Partizana proslavili Vaskrs uz najmlađe članove školice "Crno-bele bebe"! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Prvotimci Partizana zajedno sa najmlađim članovima školice "Crno-bele bebe" proslavili su Vaskrs u SC Teleoptik u Zemunu.

Simbol novog početka i večnog života u veri i miru crno-beli su proslavili kao velika porodica, te su ulepšali dan svim klincima koji sanjaju da jednog dana zaigraju u seniorskom timu Partizana.

Prelepa slika poslata je u javnost, deca su uživala, podeljena su i uskršnja jaja, a fudbaleri nisu skidali osmehe sa lica.

 

Odmah posle toga Igor Duljaj i njegovi izabranici nastavili su da se spremaju za nove izazove u Superligi Srbije, te prekinut meč protiv Čukaričkog, a zatim i plej-of koji je pred vratima.

Podsetimo, crno-beli se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 57 osvojenih bodova i u nastavku sezone pokušaće da stignu do druge pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Trenutno se na drugom mestu nalazi TSC sa 62 osvojena boda i utakmicom više od crno-belih, a na trećoj poziciji je Čukarički koji je skupio 59 bodova.

Takođe, poznato je i da bi prekinut meč između Čukaričkog i Partizana trebalo da se odigra u četvrtak 20. aprila, samo je i dalje nepoznanica u koje tačno vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
PRAVI NAVIJACI koji vole klub

17.04.2023 11:20

KAD ce kilava ,,UPRAVA" NAPOLJE !