POTRES NA MARAKANI: Vezista NAPUŠTA Zvezdu - cena ASTRONOMSKA?!

Autor:

Sport

13.04.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi mladi fudbaler vrlo brzo da napusti srpsku prestonicu.

POTRES NA MARAKANI: Vezista NAPUŠTA Zvezdu - cena ASTRONOMSKA?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Jegor Prucev je jedan od fudbalera Crvene zvezde o kojima se najviše piše prethodnih dana, a razlog je interesovanje švajcarskog Bazela za ovog fudbalera.

Prema pisanju ruskog "Čempionata", Bazel je ponudio dva miliona za ruskog vezistu, ali je uprava crveno-belih to glatko odbila.

- Bazel je ponudio dva miliona evra za Pruceva. Crvena zvezda je ovu ponudu odbila jer želi da dobije najmanje tri miliona evra. Pregovori će verovatno biti nastavljeni - prenosi izvor Čempionata.

Prucev je Zvezdu prošlog jula koštao 900.000 evra, a tada je sa klubom iz Ljutice Bogdana potpisao ugovor na tri godine. Jasno je zbog toga da ponuda od tri miliona zvuči odlično, pogotovo za nekog ko je ove sezone zabeležio tek šest nastupa u crveno-belom dresu.

- Na šest mečeva za srpski tim, igre ruskog veziste nisu obeležile efektne akcije. Jegor Prucev je u septembru 2022. odigrao dve utakmice kao deo omladinskog tima Rusije - piše ovaj portal.

Foto: Starsport

Jegor Prucev i Kings Kangva

Povodom oveo informacije, ruski portal "Sport 24" je kontaktirao i generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića, koji je istakao da bi voleo da ga zadrži i naredne sezone za Ligu šampiona.

- Ne mogu da komentarišem konkretne predloge, ali imamo veliko interesovanje klubova iz Zapadne Evrope za Pruceva. Voleli bismo da ga zadržimo za Ligu šampiona - poručio je Terzić.

Podsetimo, pre Zvezde, Jegor Prucev je igrao za Soči, a igrao je i kao pozajmljen igrač za Neftekhimik i Tekstilšik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading