ZVEZDIN BISER SRUŠIO "ČARAPANE": Radnik pobedom najavio borbu za opstanak!

Autor:

Sport

12.04.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski ofantivac zatresao je mrežu Napretka u 9. minutu.

ZVEZDIN BISER SRUŠIO "ČARAPANE": Radnik pobedom najavio borbu za opstanak!

Foto: Starsport

Andrija Radulović

U poslednjem meču ligaškog dela takmičenja u Superligi Srbije, u okviru 30. kola, Radnik je u Surdulici savladao Napredak rezultatom 1:0.

Bravura mladog Andrije Radulovića rešila je pobednika na jugu Srbije i dala veliku nadu Radniku da će ove sezone uspeti da izbegne ispadanje iz lige. Crnogorski ofanzivac koji u Surdulici nastupao kao pozajmljen igrač Crvene zvezde, zatresao je mrežu "čarapana" u 9. minutu.

Stigao je Radnik do prednosti i do dodatne motivacije. Još više oslobođen pritiska mogao je najpre preko Dražića, pa ponovo Radulovića da duplira vođstvo. Probudio se Napredak u završnici poluvremena, nedovoljno za više od poništenog gola, kada je lopta pre pogotka Čečarića, napustila granice igrališta.

Ujednačenije drugo poluvreme donelo nam je još otvoreniji fudbal, ali bez puno pravih prilika.

Nema promena na tabeli nakon ovog meča ni za Radnik ni za Napredak. Kruševljani u doigravanje za opstanak ulaze sa desetog, a Surduličani sa pretposlednjeg, 15. mesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading