RASPAD SISTEMA U BAJERNU! Izbila TUČA u svlačionici! Udario ga PESNICOM u glavu!

Autor:

Sport

12.04.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena doživeli su ubedljiv poraz (0:3) na Etihadu od Mančester sitija u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

RASPAD SISTEMA U BAJERNU! Izbila TUČA u svlačionici! Udario ga PESNICOM u glavu!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Bajerna

Poraz od "građana" produbio je krizu u Bajernu, koja datira već odavno. "Vulkan" je proradio odmah posle neuspeha u Engleskoj, jer je po saznanjima nemačkog "Bilda" došlo do sukoba u svlačionici!

U klinču su se našli Sadio Mane i Leroj Sane, a tom prilikom je Senegalac udario pesnicom u lice nemačkog reprezentativca, ali je brzom reakcijom ostalih saigrača sprečen veći incident.

Netrpeljivost je nastala tokom utakmice sa Sitijem. Tačnije detalj iz 83. minuta, kada je Sane bio sebičan. Naime, Mane je uleteo u prazan prostor i očekivao da će mu Leroj asistirati, međutim, nemački fudbaler je mislio da će Sadio prići i primiti loptu.

To je Senegalca iznerviralo, naljutio se na Sanea i krenuo da ga kritikuje. Videlo se tokom cele utakmice da je Leroj Sane bio do neba motivisan protiv bivšeg kluba i da je u finišu meča bio veoma iznerviran ubedljivim porazom od Mančester sitija.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Nastavio je Sadio Mane da prigovara Saneu, pa je rasprava započeta još na na terenu. Međutim, svađa je nastavljena prilikom odlaska u svlačionicu, a Mane se požalio stručnom štabu i saigračima kako mu se Leroj obratio još tokom igre. Dok je Nemac nastavio da kritikuje, Maneu je "pao mrak" i fizički je nasrnuo na Sanea. Zveknuo ga je pesnicom u lice i raskrvario mu usnu. Umešali su se odmah ostali saigrači i izbacili Sanea ispred svlačionice, ne bi li se bruka smirila.

Iz Bajerna su se ogradili o ovaj incident, uz kratko obrazloženje da su "bez komentara".

Nema sumnje da Senegalca i Nemca čeka disciplinski postupak, kao i novčana kazna, ali će Sadio Mane sigurno proći gore, jer je prouzrokovao incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading