AKO SU KAZNILI MITROVIĆA, MOGU I SUDIJU: Pokrenuta istraga protiv arbitra koji je udario Robertson (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio na poluvremenu utakmice između Arsenla i Liverpula.

AKO SU KAZNILI MITROVIĆA, MOGU I SUDIJU: Pokrenuta istraga protiv arbitra koji je udario Robertson (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Udruženje profesionalnih sudija istražiće incident između fudbalera Liverpula Endrjua Robertsona i pomoćnog sudije Konstantina Hacidakisa tokom jučerašnje utakmice protiv Arsenala u Premijer ligi (više o tome pročitajte OVDE).

 

 

Incident se dogodio u poluvremenu kada je pomoćni arbitar udario Škota, u vreme kada su se svi kretali ka svlačionicama na Enfildu.

- Upoznati smo sa incidentom u kome su učestovovali pomoćni sudija Konstantin Hacidakis i defanzivac Liverpula Endru Robertson tokom poluvremena utakmice na Enfildu. Istražićemo tu situaciju - navodi se u saopštenju.

Utakmica Liverpula i Arsenala završena je nerešeno 2:2, nakon vođstva londonskog tima 2:0.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je posle utakmice da nije video incident, ali da će sve biti jasno kada se pregledaju snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Videćemo šta će biti epilog ove situacije. Podsetimo, Aleksandar Mitrović je zbog unošenja u lice sudiji i neprimernog ponašanja kažnjen sa osam mečeva pauze...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading