PIKSIJU PUNO SRCE! Selektor Srbije ima VELIKI RAZLOG za zadovoljstvo!

Autor:

Sport

09.04.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Almerije pobedili su Valensiju sa 2:1 u 28. kolu španske La lige, a strelac pobedonosnog gola bio je Srđan Babić.

PIKSIJU PUNO SRCE! Selektor Srbije ima VELIKI RAZLOG za zadovoljstvo!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije je u 58. minutu duplirao prednost crveno-belih sa juga Španije, pa su "slepi miševi" do kraja meča samo uspeli da ublaže poraz.

Prethodno je vođstvo domaćinu doneo Gonzalo Meler u 49. minutu, da bi devet minuta kasnije bivši štoper Zvezde povisio na 2:0.

Čast Valensije spasio je Samu Kastiljeho pogotkom u 61. minutu.

Bio je to treći pogodak u sezoni kapitena Almerije, koji je sada izjednačio lični golgtereski učinak.

Nekadašnji defanzivac tima sa Marakane je bio strelac u nerešenom rezultatu protiv Selte (2:2), dok je pogodio i u trijumfu nad Rajo Valjekanom od 3:1. Prošle sezone je u La ligi 2 postigao gol u duelu sa Amorebijete (3:0).

Treba reći da je Babić kao prvotimac Crvene zvezde i dok je bio igrač B tima Real Sosijedada, pogađao tri puta u sezoni.

Foto: Starsport

 

Sigurno da forma Srđana Babića raduje i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, uoči nastavka kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, koje navijači "orlova" čekaju više od dve decenije.

Na tabeli La lige, Almerija je osmom pobedom u prvenstvu došla do 30. boda i trenutno je na 16. poziciji tabele španskog prvenstva.

Valensija preživljava jednu od najtežih sezona u klupskoj istoriji. Ovo je bio njen 15. neuspeh u sezoni i klub sa Mestalje se nalazi u zoni ispadanja. Trenutno su na 18. poziciji sa samo 27 bodova.

Isti broj poena ima i pretposledji Espanjol, dva manje od Valjadolida koji je prvi iznad crte, dok je Elče "zakucan" na poslednjem mestu sa samo 13 poena.

Almerija u narednom kolu gostuje madridskom Atletiku, dok će Valensija dočekati Sevilju, kojoj takođe "gori pod nogama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading