FURUHAŠI NASTAVLJA SVOJ TEROR: Japanac obeležio OLD FIRM, Seltik ponovo savladao Rendžers (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeleno-beli blizu nove šampionske titule.

FURUHAŠI NASTAVLJA SVOJ TEROR: Japanac obeležio OLD FIRM, Seltik ponovo savladao Rendžers (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Seltika savladali su svoj najvećeg rivala Rendžers sa 3:2 u 434. Old firmu. Utakmica je odigrana u okviru 31. kola škotskog Premijeršipa, a junak trijumfa domaćeg sastava bio je dvostruki strelac Kjogo Furuhaši.

 

 

Japanac je u vođstvo je svoj tim doveo u 26. minutu posle dodavanja O’Rajlija, ali je do poluvremena uspeo da izjednači Rendžers. Strelac je bio Džejms Tavernije.

Furuhaši u 62. minutu donosi novu prednost Seltiku svojim 22. golom u sezoni, a 11 minuta kasnije Žota, koji je bio asistent kod drugog gola, postiže i treći za domaćina. U 79. minutu Rendžers uspeva da smanji vođstvo rivala, a svoj 100. pogodak u dresu ovog tima postigao je Tavernije.

Posle ovog trijumfa zeleno-beli tim iz Glazgova ima čak 12 bodova više u odnosu na najvećeg rivala, koji mu je najbliži pratilac na vrhu tabele. Do kraja škotskog Premijeršipa ostalo je još sedam kola, a ekipa Angelosa Postekoglua nalazi se nadomak osvajanja 53. šampionske titule u istoriji, a 11. u poslednjih 12 sezona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading