MINISTAR ZAGRMEO: Sramotan pritisak na srpski narod i nezabeležena diskriminacija sportista

Autor:

Sport

08.04.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo sporta pruža podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za naš narod na Kosovu i Metohiji.

MINISTAR ZAGRMEO: Sramotan pritisak na srpski narod i nezabeležena diskriminacija sportista

Foto: Starsport

Ministar sporta Zoran Gajić prokomentarisao je sramnu odluku policije tzv. Kosova da zabrani takmičenja koja nisu pod njihovim patronatom.

- Radi se o još jednom sramotnom pritisku na srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji. Nedozvoljavanje igranja utakmica i liga, čak i u dečijim takmičenjima je nezabeležena diskriminacija prema sportistima koji samo žele da se bave sportom - izjavio je Gajić za "Tanjug".

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Zoran Gajić

Nastavio je u istom ritmu.

- Obaveštnje iz tamošnje policije u kome zabranjuju organizaciju utakmica koje nisu pod patronotom sportskih saveza takozvane države Kosovo je vid političkog pritiska i nema nikakve veze sa sportom. Na Ministarstvu sporta je da nastavi da pomaže sport na jugu Srbije i da se borimo za naš narod na Kosovu i Metohiji u borbi koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić koji ima podršku svih nas - dodao je ministar Gajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading