GUDELJ STIŽE U ZVEZDU? Legenda kluba sa Marakane DIGLA GLAS: Dobar je igrač, ali...

Autor: Aleksa Simić

Sport

07.04.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorio je Dragiša Binić o temi koja je u jednom danu "zapalila" srpsku javnost.

GUDELJ STIŽE U ZVEZDU? Legenda kluba sa Marakane DIGLA GLAS: Dobar je igrač, ali...

Foto: Profimedia

Nemanja Gudelj

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj karijeru bi naredne sezone mogao da nastavi u Crvenoj zvezdi i sve to zbog ljubavi prema Anastasiji Ražnatović!

Naime, poznato je od ranije da je vezni igrač Sevilje već neko vreme u vezi sa naslednicom poznate pevačice Svetlane Ražnatović, tako da bi Beograd bio idealno mesto za njega. On bi u tom slučaju bio veliko pojačanje za crveno-bele, koji će se naredne sezone boriti u Ligi šampiona. Gudelju, inače, na leto ističe ugovor, a uprkos dobrim partijama na "Ramon Sančez Pishuanu" on neće ostati u Španiji. Takođe, Nemanja uspešno pokriva i poziciju štopera, a ove sezone je u dresu popularnih "berbera" odigrao 24 utakmice.

Pored Gudelja, pominje se i Luka Milivojević kao novo pojačanje Zvezde. Kapiten Kristal Palasa dobro zna kako je nositi crveno-bele boje, zbog toga bi bio veliko pojačanje za klub iz Ljutice Bogdana. Njemu na leto ističe ugovor sa londonskim klubom i postoje velike šanse za realizaciju. Iskusni vezista već sedam sezona nastupa u Premijer ligi, ali u poslednje dve nije standardan i to bi moglo da utiče na odluku da ne dođe do obnavljanja saradnje. 

Na spisku želja čelnika Zvezde nalazi se i Filip Mladenović, koji ove sezone uspešno nosi dres Legije. Njemu ugovor ističe 30. juna i nema nagoveštaja da će saradnja biti produžena. 

Legenda Crvene zvezde Dragiša Binić istakao je u razgovoru za Republiku da bi Nemanja Gudelj bio veliko pojačanje za klub sa Marakane. 

Foto: Starsport

Dragiša Binić

- Nemanja je stvarno odličan igrač i tu nema govora. Verujem da bi značio srpskom klubu u pohodu na Evropu, da bi s njim imali veće šanse za neki bolji rezultat. Ista situacija je i za Milivojevića i on ima svoje kvalitete. Međutim, ako mogu da biram ja bih se odlučio za neke mlađe igrače, koji bi bili posebno motivisani da se dokažu u Zvezdinom dresu. Bez obzira na sve, verujem da će crveno-beli odraditi dobar posao tokom leta i dovesti kvalitetna pojačanja - rekao je Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading