SPREMA SE VELIKI POVRATAK U SRPSKI FUDBAL: Partizan želi iskusnog golmana!

Autor:

Sport

07.04.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija interesantan crno-belima.

SPREMA SE VELIKI POVRATAK U SRPSKI FUDBAL: Partizan želi iskusnog golmana!

Foto: Starsport

Partizan kuburi sa golmanima, a tokom prošlog leta nekoliko čuvara mreže dovođeno je u vezu sa crno-belima. Prvi je bio Aleksandar Jovanović iz kiparskog Apolona, a drugi Đorđe Nikolić član mađarskog Ujpešta. Nijedan od njih dvojice nije stigao u Humsku, ali bi situacija mogla da se promeni u narednom prelaznom roku.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

O mogućem dolasku u Partizan govorio je i sam Aleksandar Jovanović, nekadašnji reprezentativac Srbije u eri selektora Slavoljuba Muslina.

- Sada, nakon što su svi mediji u poslednjih nekoliko meseci pisali o mogućem prelasku u Partizan, mogu da kažem da je Partizan bio jako zainteresovan za mene - otkrio je Jovanović u razgovoru za "FTBL Serbia" i nastavio:

- Međutim, Apolon nije bio voljan da u zimskom prelaznom roku pregovara ni sa Partizanom, ni sa ostalim zainteresovanim klubovima, a bilo ih je sa konkretnim ponudama. Video sam danas da se opet piše i aktivira ta priča oko Partizana, ali ovog puta zaista ne znam da li je došlo do kontakata klubova.

Alekandar Jovanović pre Apolona, branio u Španiji za Uesku i Deportivo La Korunju i u Danskoj za Arhus. Rođeni je Nišlija i afirmisao se u Radničkom, iako je branio za Rad i Donji Srem u Srbiji.  Ugovor sa kiparskim klubom mu ističe 2026. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading