EKIPA SE OKRENULA PROTIV DIJABATEA? Oglasio se kapiten Partizana (FOTO)

Autor:

Sport

07.04.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivca neće dočekati prijateljski nastrojeni saigrači.

EKIPA SE OKRENULA PROTIV DIJABATEA? Oglasio se kapiten Partizana (FOTO)

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

Fuseni Dijabate, ofanzivni fudbaler Partizana, vratio se u Beograd i od petka će se priključiti treninzima crno-belih, potvrđeno je u klubu.

Republika

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

Strahovali su navijači "parnog valjka" da će se ponoviti situacija sa Takumom Asanom, koji se samo pokupio i nikada se više nije vratio u Beograd, ali je Dijabate ipak odlučio da se vrati u srpsku prestonicu nakon produženog odsustva.

Nije ovo prvi put Dijabateu da se ne vrati u Beograd na vreme, onako kako je dogovoreno sa stručnim štabom. Svojevremeno je prošao bez kazne, dok je trener bio Gordan Petrić, ali je sada Igor Duljaj najavio da krilnog napadača čeka sankcija. 

Svoje viđenje situacija oko reprezentativca Malija izneo je i kapten kluba iz Humske Slobodan Urošević.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević

- Svaki igrač je važan, ali mora da se poštuje grupa, ko je ne poštuje nije deo nje. Postoje ljudi koji će da sankcionišu te stvari, a Dijabate će morati da se potrudi da ga ekipa ponovo prihvati - rekao je kapiten Partizana za "Sportski žurnal".

Da li se se možda čuli sa Dijabateom dok je bio odsutan?

- Nisam. Profesionalac je i trabalo bi da zna koje su mu obaveze. Nije se poneo kako bi trebalo i videćemo kako će na kraju sve da se završi.

Fuseni Dijabate je jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone. Krilni fudbaler je u Superligi upisao 25 utakmica, postigao je jedan gol uz šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading