ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Na Marakanu stiže SUPERSTAR iz Premijer lige! (FOTO)

Autor:

Sport

07.04.2023

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista već sedam sezona nastupa u najjačem prvenstvu na planeti.

ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Na Marakanu stiže SUPERSTAR iz Premijer lige! (FOTO)

Foto: Starsport/Ilustracija

Prema saznanjima "Večernjih novosti" Crvena zvezda je blizu još jednog velikog pojačanja. Naime, Luka Milivojević (32) je na korak do povratka na Marakanu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević u dresu Kristal Palasa

Kapiten Kristal Palasa se i u nekim ranijim prelaznim rokovima pominjao kao želja Crvene zvezde, ali kako mu po završetku tekuće sezone ističe ugovor sa londonskim klubom, šanse za realizaciju dogovora ovaj put su mnogo veće i realnije. Iskusni vezista već sedam sezona nastupa u Premijer ligi, ali u poslednje dve nije standardan i to bi moglo da utiče na odluku da ne dođe do obnavljanja saradnje sa popularnim "orlovima". 

Pre selidbe na Ostrvo Luka je nastupao za Anderleht i Olimpijakos.

Milivojević je dosad sakupio skoro 200 nastupa za "orlove" iz Londona, dok je dres Crvene zvezde nosio 47 puta (sedam golova, šest asistencija). U Ljutice Bogdana je došao januara 2012. iz Rada, a otišao je jula 2013, nakon što je Anderleht platio 2.700.000 evra za njegov transfer.

Ove sezone iskusni Kragujevčanin je sakupio samo 16 nastupa za Kristal Palas. Uprkos slabijoj minutaži, Milivojević i predstavljao kapitalno pojačanje za predstojeće nastupe crveno-belih u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Emre

07.04.2023 08:10

Šta je sa Wan La Parom i on je doveden za 2.3 miliona eur, kao kapitalno pojačanje?