NAVIJAČI MANČESTERA ODUŠEVLJENI: Vraća se!

Autor:

Sport

04.04.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za "crvene đavole" pred finiš sezone.

NAVIJAČI MANČESTERA ODUŠEVLJENI: Vraća se!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Danski fudbalski reprezentativac Kristijan Eriksen oporavio se od povrede članka i počeo da trenira sa ostatkom ekipe Mančester junajteda, izjavio je menadžer "crvenih đavola" Erik Ten Hag. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen

- Vratio se na teren, danas je nastavio kolektivne treninge, pa ćemo videti koliko će brzo napredovati i kad će biti u konkurenciji za sastav ekipe - rekao je Ten Hag, a zatim dodao:

- Eriksen sigurno neće zaigrati sutra u zaostaloj utakmici 25. kola Premijer lige protiv Brentforda na Old Trafordu. 

Podsetimo, Danac se povredio na utakmici FA Kupa protiv Redinga pre više od dva meseca i njegov povratak na teren značiće mnogo Mančester junajtedu u finišu sezone, jer se klub grčevito bori za plasman u Ligu šampiona, a uz to je i dalje u igri za trofeje u Ligi Evrope i FA Kupu. 

Junajted je trenutno peti na tabeli Premijer lige, a četvrto mesto koje vodi u evropsku elitu drži Totenhem sa istim brojem bodova i boljom gol razlikom, ali londonski klub ima odigrana dva meča više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading