DETONACIJA! Zvezda dovodi KRALJA STRELACA?

Autor:

Sport

04.04.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" će biti oduševljene.

DETONACIJA! Zvezda dovodi KRALJA STRELACA?

Foto: Starsport/Ilustracija

Crvena zvezda na korak je od titule u Superligi Srbije.

Pitanje je trenutka kada će četa Miloša Milojevića i zvanično postati prvak, te ozvaničiti plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ima Zvezda 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani TSC, te polako, ali sigurno, pravi sastav za narednu sezonu. Pojačanja se vagaju, a jedno od njih moglo bi da dođe iz Slovenije.

Kralj strelaca tamošnjeg šampionata i napadač Maribora, Žan Vipotnik, na meti je Crvene zvezde, preneo je Telegraf.

Vipotnik je ove sezone postigao 20 golova za Maribor, od toga 17 u šampionatu Slovenije i trenutno je na vrhu liste strelaca, a uspeo je i da dođe do poziva u nacionalni tim.

Za "zmajčeke" je takođe debitovao golom, u pobedi protiv Kazahstana (2:1), a na drugom meču uspeo je da asistira za jedan pogodak protiv San Marina (pobeda Slovenije 2:0).

Ovaj fudbaler trenutno ima 21 godinu, ponikao je u Mariboru gde je pravu šansu dobio tek posle pozajmica u Goricu i Triglav. Sada će čelnici njegovog kluba pokušati da unovče svog napadača koji važeći ugovor ima do kraja maja 2024. godine. Dakle, Zvezda bi morala da plati obeštećenje, preliminarni razgovori su navodno već objavljeni, a da li će do realizacije transfera doći ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading