SKANDAL U KOMŠILUKU: Sudija glavom nokautirao fudbalera nasred utakmice! Policija momentalno reagovala

Autor:

Sport

03.04.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegat meča je detaljno opisao ceo incident.

SKANDAL U KOMŠILUKU: Sudija glavom nokautirao fudbalera nasred utakmice! Policija momentalno reagovala

Foto: Starsport

crveni karton

Neverovatna scena dogodila se u Hrvatskoj, gde je po završetku meča Prve županijske lige Splitsko-dalmatinske županije pomoćni sudija Tomo Galić glavom nokautirao fudbalera.

Utakmica između domaćeg Vinjana i Jadrana iz Kaštel Sućurca završena je ubedljivom pobedom gostiju od 4:0, a nakon poslednjeg zvižduka glavnog sudije usledio je pravi skandal.

Republika

Foto: pixabay.com

Pomoćni sudija

Po završetku utakmice prilikom izlaska s terena gosti su mirno napustili teren dok je glavni sudija sa svojim pomoćnikom izlazio s terena, drugi pomoćni sudija, Tomo Galić, je prilikom kretanja put svlačionice glavom udario igrača domaćih s brojem 14, te nije odustajao i nije se smirivao, bio je isprovociran. Igrači domaćih su poleteli prema sudiji, ali su ostali igrači i predstavnici domaćina sprečili veći incident. Nešto kasnije je intervenisala policija. Prijem i ispraćaj gostiju fer i korektan. Sudijska trojka je potom mirno napustila igralište u Vinjanima Donjim - napisao je u izveštaju delegat meča, Ante Ujević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading