"ORAO" NA CENI: Reprezentativac Srbije na korak do velikana!

Autor:

Sport

03.04.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnom defanzivcu ugovor ističe na kraju sezone.

"ORAO" NA CENI: Reprezentativac Srbije na korak do velikana!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Srbije na stadionu "Pod Goricom"

Kako javljaju poljski mediji, grčki Panatinaikos je zainteresovan za levog beka Legije i reprezentatica Srbije Filipa Mladenovića (31).

Republika

Foto: Starsport

Filip Mladenović

Reprezentativcu Srbije ugovor sa Legijom ističe 30. juna i nema nagoveštaja da će saradnja biti produžena, te bi grčki velikan mogao da angažuje pouzdanog levog beka bez da plati obeštećenje. Poljski novinar Tomaš Vlodarčik tvrdi da su emisari PAO-a prvog apila prisustvovali okršaju poljskog šampionata između Legije i Rakova na kojem je Mladenović upisao asistenciju, ukupno šestu od starta sezone.

Rođeni Čačanih uprkos činjenici da igra beka ove sezone ima učinak kojim se ne bi postideli ni mnogi vezni fudbaleri. Uz pomenutih šest dodavanja koja su prethodila pogocima saigrača i sam je u šest navrata tresao mreže rivala. Koliko je opasan na protivničkoj polovini, demonstirao je nedavno i u dresu Srbije kada je u Podgovrici namestio Dušanu Vlahoviću vodeći gol protiv Crne Gore.

Mladenović je fudbaler Legije od 2020. godine, a prethodno je nastupao za Lehiju, Standard iz Liježa, Keln, Bate Borisov, Crvenu zvezdu i čačanski Borac. Za reprezentaciju Srbije debitovao je maja 2012. godine i od tada upisao 22 nastupa, jedan gol i pet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading