SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Sudiji PAO MRAK NA OČI! Udario igrača kolenom u MEĐUNOŽJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na meču meksičkog prvenstva između Leona i Klub Amerike viđena je neverovatna scena.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Sudiji PAO MRAK NA OČI! Udario igrača kolenom u MEĐUNOŽJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

sudija

Glavni sudija ovog meča Fernando Ernandes dospeo je na sve naslovnice svetskih medija i društvenih mreža, zbog nezapamćenog gesta koji je napravio.

Naime, ovaj arbitar je posle žustrog prigovora Lukasa Romera, udario fudbalera Leona kolenom u međunožje, pa je igrač završio na travi sa bolnom grimasom na licu.

Neposredno pre incidenta, prvotimci ekipe Leon su protestvali kod sudije zbog njegove diskutabilne odluke. U jednom momentu Romero mu se uneo u lice, pa je meksički sudija posegnuo za nesvakidašnjim potezom.

Snimak incidenta proširio se brzinom svetlosti, a Fudbalski savez Meksika (FMF) odmah je pokrenuo istragu protiv Ernandesa.

Interesantno da je, uprkos tome što se celokupna javnost ostrvila na arbitra, oštećena strana Lukas Romero naglašava da je reč o nesporazumu i da Fernando nije zaslužio kaznu.

- Sudije su ljudska bića i oni greše, a te greške na kraju dovedu do onoga što se dogodilo. To je bio nesporazum. Ne tražim da ga kazne, rekao mi je da nije bilo namerno - rekao je Lukas Romero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading