KAPITEN SRBIJE NA METI KRITIČARA! Ne praštaju mu OVO! Holanđani mu dali NOVI NADIMAK! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i holandskog Ajaksa Dušan Tadić našao se na udaru javnosti, posle loših rezultata "kopljanika".

KAPITEN SRBIJE NA METI KRITIČARA! Ne praštaju mu OVO! Holanđani mu dali NOVI NADIMAK! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

As Ajaksa Dušan Tadić

Branilac titule je u nedelju priredio negativnu senzaciju, remiziravši bez golova sa Go Ahed Iglsima, a mnogi su za to okrivili kapitena holandskog velikana!

Iako je godinama unazad najbolji igrač Ajaksa, u kome je doprineo postizanju preko 200 pogodaka, vođa "orlova" našao se ovog puta našao na meti Keneta Pereza, bivšeg prvotimca giganta iz Amsterdama.

- Dušan Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da verujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Video sam ove nedelje jednog saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić danas izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao... -  ogorčeno je pričao Kenet Perez na holandskoj televiziji.


Nekadašnji fudbal Kes Kvakman je bio sa Perezom gost u emisiji i naglasio tom prilikom da je čuo da se Dušan Tadić "umorio od pokazivanja" svojim saigračima gde da stoje, pa u jednom trenutku nije više znao ni gde je njegovo mesto na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading