SJAJNE VESTI ZA FUDBALSKI SAVEZ! Vlada Srbije donira 295 miliona dinara pomoć FSS!

Autor:

Sport

02.04.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz mehanizam upotrebe sredstava tekuće budžetske rezerve Vlada Srbije je za Fudbalski savez Srbije opredelila 295.000.000 dinara na ime finansijske pomoći.

SJAJNE VESTI ZA FUDBALSKI SAVEZ! Vlada Srbije donira 295 miliona dinara pomoć FSS!

Foto: Starsport

U dokumentu objavljenom u Službenom glasniku, koji je Vlada Srbije donela 30. marta, navodi se da se taj iznos prenosi iz sredstava opredeljenih za upravljanje, raspolaganje i zaštitu državne imovine, odnosno zgrada i građevinskih objekata.

Novac se prenosi na intervencijska sredstva, a zatim preko Generalnog sekretarijata vlade raspoređuje kroz dotacije nevladinim organizacijama, odnosno Fudbalskom savezu.

Podsetimo, nedavno je najbolji srpski fudbaler u 20. veku Dragan Džajić izabran za predsednika FSS, dok je za prvog potpredsednika imenovan bivši ministar poljoprivrede u Vladi Srbije Branislav Nedimović.

Inače, fudbalska reprezentacije Srbije je sa dve pobede otvorila kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo, savladavši Litvaniju na Marakani i Crnu Goru u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dejan

02.04.2023 12:12

Krenulo pranje.