SRBIJI SE PONAVLJA BAJČETIĆ? Atletiko Madrid ODUŠEVLJEN našim Ivanom, mladi defanzivac uskoro u prvom timu "jorgandžija" (FOTO)

Autor:

Sport

30.03.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak koji je rođen u Pamploni se sve češće može videti na treninzima Dijega Simeonea.

SRBIJI SE PONAVLJA BAJČETIĆ? Atletiko Madrid ODUŠEVLJEN našim Ivanom, mladi defanzivac uskoro u prvom timu "jorgandžija" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić

Sin bivšeg fudbalera Partizana, Petra Vasiljevića, Ivan (18), je igrama u Ligi Šampiona za juniore, skrenuo pažnju na sebe i u svom madirdskom Atletiku i među fudbalskim analitičarima u Španiji. Mladi defanzivac "jorgandžija", na pragu je ulaska u profesionalne vode najvišeg nivoa.

Republika

Foto: twitter printscreen/@SerbFootyScout

Ivan Vasiljević

- Svestan sam činjenice da sam nastupima u najkvalitetnijem klupskom juniorskom takmičenju u Evropi, bio među odabranima. Ove godine nas je u četvrtfinalu zaustavio Milan, a s obzirom da imam pravo još dve godine da igram "Youth ligu" i da nastupam još godinu dana za omladinski sastav Atletika, očekujem da ću sa Jorgandžijama osvojiti ovo takmičenje - razmišljanja su Ivana Vasiljevića.

Dobra izdanja mladog Vasiljevića, nisu promakla nezapaženo stručnom štabu kluba sa stadiona Vanda Metropolitano. Momak koji je rođen u Pamploni se sve češće može videti na treninzima Dijega Simeonea.

- Trenažni proces je visokog inteziteta i primetan je zahtevani nivo agresivnosti u svakoj situaciji i u svakom duelu. Velika je čast biti uz Stefana Savića, Jana Oblaka, Memfisa Depaja i ostalih saigrača koji su svoja fudbalska imena izgradili i koji se poštuju na svim svetskim meridijanima. Na meni je da radim još jače i stimulativnije kako bih stigao do željenih ostvarenja - dodao je Vasiljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading