UČINIO BI I GORE STVARI DA SPASI LJUDSKI ŽIVOT: Snežana Borjan PREPONOSNA na svog brata Nenada, koji je preko noći postao HEROJ nacije!

Autor: Stefan Acevski

Sport

29.03.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je jako dobar i human čovek, pravi humanista, istakla je sestra fudbalera TSC-a.

UČINIO BI I GORE STVARI DA SPASI LJUDSKI ŽIVOT: Snežana Borjan PREPONOSNA na svog brata Nenada, koji je preko noći postao HEROJ nacije!

Foto: ATAImages, Starsport

Nenad Filipović, Goran Antonić, Josip Čalušić, Martin Mirčevski i Ifet Đakovac, fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole, našli su se u centru pažnje srpske javnosti, a može se reći da su preko noći postali heroji.

Naime, juče se tokom dana dogodila saobraćajna nesreća, na putu Subotica - Bačka Topola, a u njoj je učestvovalo čak 12 vozila. Ipak, ovakav udes imao je i svoju dobru stranu, a tu su bili fudbaleri TSC-a, koji su sprečili da nesreća postane još gora.

Pri povratku sa treninga oni su zatekli stravičan prizor i udes, a svojom reakcijom pomogli su da se spreči veća tragedija. Pošto su videli o čemu se radi i brzo uvideli da opasnost još nije prošla, jer su nadolazili i drugi automobili, parkirali su svoje vozilo pored puta i zaustavili saobraćaj kako neko ne bi nastradao.

Izjavu povodom ovog događaja je za portal "Republika" dala i Snežana Borjan, sestra Nenada Filipovića, jednog od fudbalera koji su gotovo sigurno spasili nekoliko ljudskih života. 

- Ja sam za sve saznala pet minuta posle, jer mi je Nenad poslao snimak sa lica mesta. Bila sam u šoku, odmah sam ga pozvala da vidim da li je dobro, jer je snimak izgledao jezivo. Rekla sam samo hvala Bogu da ste živi i zdravi, nisam znala šta se zapravo desilo, da su zaustavili veliki broj autmobila, da je on izašao i pokazivao automobilima da stanu i da im je vikao da ne bi ušli u dim i napravili još veći karambol - započela je priču Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana.

Foto: Starsport

Sneža Borjan sa svojim suprugom Milanom

Ona je dodala i da je čitav život ponosna na svog brata Nenada, za kog smatra da bi uradio i mnogo gore stvari da bi pomogao ljudima u nevolji.

- Ja sam ponosna na njega ceo život, jer je jako dobar i human čovek, baš veliki humanista. Ovo je samo jedna od situacija koja je za njega sasvim normalna i logična, on bi uradio i jače i gore stvari da bi spasio živote, takav je čovek. Ponosna sam čitav život na njega, na njegov lik i delo, to možda nije medijsko toliko prikazano, ali je zaista impresivan. Strašno mi je bilo ono što se juče desilo, ali mi je jako drago da su svi igrači TSC-a živi i zdravi i da nema izgubljenih života, što je svakako najbitnije - zaključila je sestra Nenada Filipovića, golmana TSC-a.

Podsetimo, izjavu za naš portal je dao upravo i Filipović, a nju možete pročitati u posebnoj vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading