"DELIJE" SPREMAJU FEŠTU: Na doček ljubimca navijača za 300 dinara!

Autor:

Sport

28.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će na Marakani organizovati i dve nagradne igre.

"DELIJE" SPREMAJU FEŠTU: Na doček ljubimca navijača za 300 dinara!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

Crvena zvezda je pauzu u Superligi iskoristila da odigra prijateljsku utakmicu protiv Modriče, a sada se okreće obavezama u prvenstvu i potpuni fokus stavlja na Mladost GAT. Novosadski superligaš, koji od skoro vodi ljubimac "delija" Nenad Lalatović, traži bodove spasa i ovog proleća je već šokirao Partizan u Humskoj (4:0).

Republika

Foto: FK Mladost GAT

Nenad Lalatović

Utakmica 28. kola domaćeg prvenstva zakazana je za subotu od 18 časova, a karte je moguće kupiti onlajn, kao i na blagajnama koje će raditi u petak i subotu od 10 do 18 časova. Cene karata su sledeće:

Sever - 300 dinara

Istok - 400 dinara
Zapad - 500 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1000 dinara
Vip 1 i 2 - 2000 dinara
Vip Galerija - 3000 dinara

- Podsećamo vas da ćemo u subotu na utakmici imati dve nagradne igre, te da se jedna tiče najlepšeg plakata gde će pobednik imati priliku da se upozna sa Zvezdinim prvotimcima, a druga da smo vam obezbedili još jedno besplatno mesto na Zvezdinom kampu, koji će se održati u Beogradu tokom leta - navode iz Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading