DETONACIJA NA MARAKANI! Milojević NAPADA igrače, a u stvari je on BIVŠI?

Autor:

Sport

21.03.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Crvene zvezde "na tankom je ledu".

DETONACIJA NA MARAKANI! Milojević NAPADA igrače, a u stvari je on BIVŠI?

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde sigurnim koracima idu ka šampionskoj tituli, ali i trofeju u Kupu.

Zvezda je ubedljivo prva na tabeli Superlige Srbije sa 73 boda, 18 više od drugoplasiranog TSC-a i 19 od Partizana koji je na trećem mestu. Titula ove sezone donosi direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, pa se zbog toga svaki kiks u prvenstvu smatra tragedijom.

Crveno-beli su pred reprezentativnu pauzu odigrali 1:1 protiv Napretka u Kruševcu i duhovi na Marakani momentalno su se probudili.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Napredak - Crvena zvezda

 

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miloš Milojević, za ovaj neuspeh okrivio je igrače.

Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve. Nisam zadovoljan utakmicom, po ko zna koji put moram da se pravdam za loš mentalitet svojih igrača. Motivacija je bila na drugoligaškom nivou, odnos u drugom poluvremenu katastrofalan. Prvo smo odigrali korektno, ništa više od toga, dok smo u nastavku sve vreme čekali da protivnik postigne gol i verujem da su moji igrači srećni zbog Napretkovog pogotka. Time ne oduzimam ništa rivalu, bod domaćina je i plod njihove dobre igre - rekao je Miloš Milojević na konferenciji za medije.

Ipak, dok Milojević krivi igrače, njemu se drma klupa!

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Po kuloarima su sve češće priče da je šef struke Crvene zvezde na "tankom ledu", a da njegova pozicija u klubu za sledeću sezonu nije sigurna potvrdio je i tekst Sportskog žurnala u kom se navodi da čelnici Zvezde gube poverenje u svog trenera, te da je realno da će ga zameniti.

Zvaničan stav kluba nije poznat, a da li se na Marakani sprema detonacija u vidu zamene trenera pred start nove sezone ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading