E, OVO JE OZBILJNO! Vlahović pred TRANSFEROM KARIJERE!

Autor:

Sport

21.03.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac na meti je velikana.

E, OVO JE OZBILJNO! Vlahović pred TRANSFEROM KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Dušan Vlahović trenutno je najskuplji srpski fudbaler i prema sajtu Transfermarkt vredi 80 miliona evra.

Vlahović je trenutno u Juventusu za koji je ove sezone odigrao ukupno 28 utakmica na kojima je postigao 11, a namestio četiri gola, a sve su jače spekulacije da će napustiti ovaj klub.

Jedan od timova koji je pokazao ozbiljno interesovanje za Vlahovića je Real iz Madrida.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

Prestižni španski "AS" navodi da se već uveliko traži opcija kojom bi "kraljevski klub" zamenio Karima Benzemu koji je u poznim igračkim godinama, te su prve opcije za novu "devetku" Reala Kilijan Mbape i Erling Haland. Ipak, pitanje je da li šampion Evrope može do ovih igrača, te su naredne opcije Dušan Vlahović i Hari Kejn.

Vlahović je u prvom planu zbog godina, u njemu Madriđani vide fudbalera koji bi na duge staze mogao da predstavlja okosnicu kluba.

Takođe, Juventus je u problemu sa finansijama, pa je zbog toga ovaj transfer još bliži realizaciji. Za Vlahovića je zainteresovan i Mančester junajted, te ćemo videti ko će uspeti da privoli Srbina da pređe u njihov klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading