SVETSKA JAVNOST U ŠOKU: Pobedio Mesija, pa prešao na ženski fudbal!

Autor:

Sport

21.03.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Renar želi da završi aktuelni reprezentativni ciklus i predvodi Saudijsku Arabiju na prijateljskim mečevima sa Venecuelom (24. mart) i Bolivijom (28. mart), posle čega će moći da se posveti novim izazovima.

SVETSKA JAVNOST U ŠOKU: Pobedio Mesija, pa prešao na ženski fudbal!

Foto: Profimedia

Odlični francuski stručnjak Erve Renar imao je prilično uspešan nastup sa reprezentacijom Saudijske Arabije na Mundijalu u Kataru, pobedio je Argentinu, a onda je odlučio da iznenadi čitavu fudbalsku javnost. Kako javlja ugledni Radio Monte Karlo, Renar će uskoro postati selektor ženske reprezentacije Francuske.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erve Renar

Isti izvor kaže da su u toku pregovori između Fudbalske federacije Saudijske Arabije i Renara oko raskida saradnje, posle čega će i zvanično moći da preuzme reprezentaciju Francuske. Renar želi da završi aktuelni reprezentativni ciklus i predvodi Saudijsku Arabiju na prijateljskim mečevima sa Venecuelom (24. mart) i Bolivijom (28. mart), posle čega će moći da se posveti novim izazovima.

Očekuje se da će bivši trener Lila i Sošoa, odnosno selektor Zambije, Angole, Obale Slonovače i Maroka, biti na novom poslu do 30. marta kada bi trebalo da objavi spisak ženske reprezentacije Trikolora za okupljanje početkom aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading