SUPERLIGAŠ TRAŽI TRENERA! Podneo je NEOPOZIVU ostavku!

Autor:

Sport

20.03.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subotički Spartak opet mora da traži novog šefa struke, pošto je Ljubiša Dunđerski odlučio da se povuče trenerske klupe posle poraza od Radničkog iz Niša.

SUPERLIGAŠ TRAŽI TRENERA! Podneo je NEOPOZIVU ostavku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Spartaka

Iskusni stručnjak naglašava da je ovakvu odluku doneo nakon neprespavane noći, kao i zbog činjenice da smatra da ne može da pomogne subotičkom timu u nastavku Mozzart Superlige.

- Doneo sam odluku nakon jučerašnjeg poraza i neprespavane noći da podnesem ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv. Ostavku podnosim iz ljudskih i moralnih razloga, a pre svega jer osećam da više ne mogu da pomognem Spartaku u borbi za opstanak - rekao je Dunđerski i dodao:

 

 

- Mislim da u pravo vreme podnosim ostavku, jer sledi pauza u prvenstvu, a samim tim će novi trener imati dovoljno vremena da se upozna sa igračima i promeni nešto u sistemu igre, a sve u cilju što bržeg opstanka Spartaka u Superligi. Zahvaljujem se upravi kluba i navijačima na dosadašnjoj podršci i razumevanju ovog mog čina. Napred, Spartak - istakao je Ljubiša Dunđerski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading