PRIPREMNI PERIOD SE ZAVRŠAVA UBRZO: Sastav Potisja i Tempa prikazao dobru igru, utakmica završena bez pobednika!

Autor:

Sport

20.03.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se bliži početak prvenstva za oba tima.

PRIPREMNI PERIOD SE ZAVRŠAVA UBRZO: Sastav Potisja i Tempa prikazao dobru igru, utakmica završena bez pobednika!

Foto: FK Tempo Sefkerin

U okviru priprema za nastavak prvenstva proteklog vikenda odigran je susret između ekipe Potisje (Knićanin), koja je bila domaćin meča i sastava Tempa iz Sefkerina. Oba tima nalaze se u samom vrhu svojih liga i vodiće veliku bitku za plasman u viši rang.

Republika

U prvom poluvremenu bolju igru pokazao je član Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, ali je rezultat pred odlazak na desetominutnu pauzu bio 1:0 u korist domaćem tima.

Posle desetominutne pauze, domaći tim je nešto bolje ušao u nastavak meča što je rezultiralo prilikama pred golom Sefkerinaca.

Od nekoliko stopostotnih šansi pred golom gostujućeg tima, iskorišćena je samo jedna.

Gosti su do kraja susreta nešto boljom igrom uspeli da dođu do izjednačenja i da i u ovom kontrolnom meču ostanu neporaženi.

Prvi gol za Tempo postigao je Nikola Dimitrov u 48. minutu koga je idealno uposlio Anastasijević, a ovaj akrobatskim skokom na drugoj stativi ubacuje loptu pod prečku.

Devet minuta pred kraj susreta konačan rezultat postavlja Nikola Arsić koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru domaćina posle kornera.

Potisje (Knićanin) - Tempo (Sefkerin) 2:2 (1:0)

Ekipa Tempa je zimsku pauzu provodi na drugoj poziciji na tabeli sa dva boda zaostatka za liderom, dok sastav Potisja takođe drži drugo mesto, ali je lider u većoj prednosti, zaostatak je osam bodova.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading