MILANOV DEBAKL U UDINAMA! Samardžićeva ASISTENCIJA pogurala crno-bele! Potop "Rosonera"! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Udinezea pobedili su Milan rezultatom 3:1 (2:1) u 27. kolu Serije A.

MILANOV DEBAKL U UDINAMA! Samardžićeva ASISTENCIJA pogurala crno-bele! Potop "Rosonera"! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić bio je jedan od junaka pobede tima iz Udina, pošto je njegovom asistencijom u 9. minutu, Pereira doveo domaći tim u vođstvo od 1:0.

Tom prilikom "novopečeni" član Orlova je presekao loptu na sredini terena, prešao nekoliko igrača Milana i asistirao Pereiri, kome nije bilo teško da izvrši realizaciju.

Zlatan Ibrahimović je doneo izjednačenje gostima u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog dela, ali tek iz ponovljenog jedaneasterca.

Šveđaninov prvi udarac odbranio je golman Udinezea, ali je Beto ranije ušao u šesnaesterac, te je penal ponovljen, a napadač Milana postao najstariji strelac u istoriji Serije A pretekavši Alesandra Kostakurtu, takođe, bivšeg igrača "rosonera". Tom prilikom je zbog žustrih protesta isključen trener domaćih Andrea Sotil.

Ipak, već u narednom napadu, domaća ekipa je opet došla do prednosti, jer se Beto iskupio za prethodnu grešku i u 45+6. minutu zatresao mrežu Mainjana, za novo vođstvo kluba sa Dačija arene.

Konačan udarac gostima sa "San Sira" zadao je Ehizibue u 70. minutu, postigavši treći gol za Udineze i konačnih 3:1.

Na tabeli Serije A, Milan je ostao četvrti sa 48 bodova, dok je Udineze na osmom mestu sa 38. bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading