MUK NA STAMFORD BRIDŽU! PLAVCIMA ZASTALA KARAMELA U GRLU! Čelsi ŠOKIRAN u 89. minutu! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija remizirali su protiv Evertona rezultatom 2:2 (0:0), u 28. kolu Premijer lige.

MUK NA STAMFORD BRIDŽU! PLAVCIMA ZASTALA KARAMELA U GRLU! Čelsi ŠOKIRAN u 89. minutu! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Plavci su od gotovog napravili veresiju, ispustivši pobedu u poslednjim trenucima meča.

Sjajan posao napravio je menadžer Evertona Šon Dajš u 79. minutu, kada je Sims ušao u igru umesto Gaja, da bi isti igrač deset minuta kasnije uspeo da zatrese mrežu za 2:2 i ostavi Stamford bridž u neverici!

Činilo se da će bodovi ostati Čelsiju, pošto je u 75. minutu Tarkovski neoprezno startovao u svom šesnaestercu, pa je morao VAR da reaguje.

Posle signalizacije iz sobe za video tehnologiju, dosuđen je penal za Plavce, koji je u gol pretvorio Kai Haverc, donevši vođstvo domaćem timu 2:1. Međutim, onda je na scenu stupio rezervista Evertona i obezbedio "Karamelama" značajn bod u borbi za opstanak.

Prvo poluvreme bilo je za zaborav, bez izrazitih šansi na obe strane, golmani praktično nisu imali nijednu ozbiljnu intervenciju, ali su uzbuđenja usledila u nastavku.

Tek što je počeo drugi deo, Čelsi je došao do vođstva. Žoao Feliks se u 52. minutu odlično oslobodio na ivici šesnaesterca i preciznim šutem od stative savladao nemoćnog Džonatana Pikforda - 1:0.

Foto: Tanjug

 

Nisu se predavali gosti sa Gudisona, pa je izjednačenje usledilo 17 minuta kasnije. Na ubačenu loptu Tarkovskog najviši je bio Dukur, nadskočio odbranu Plavaca i naterao Kepu da vadi loptu iz mreže - 1:1.

Radost gostiju trajala je samo pet minuta, pošto je već u 74. Daren Ingland dosudio penal, nakon starta Tarkovskog u svom kaznenom prostoru. Čekala se odluka iz VAR sobe, koja je samo potvrdila da je kontakt postojao i nemačkom reprezentativcu se ukazala šansa da dođe do šestog gola ove sezone u Premijer ligi.

Haverc je bio veoma siguran, donevši novu prednost Čelsiju i, činilo se, tri nova boda.

Tako, ipak, nije mislio Elis Sims, koji je u 89. minutu pogodio za 2:2 i veliko razočaranje na Stamford bridžu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading