LALAT RAZOČARAN PARTIZANOM: Ovo nisam očekivao!

Autor:

Sport

18.03.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moji igrači moraju da izađu iz ovog mrtvila i da se ne ponašaju kao da je sve ovo normalno."

LALAT RAZOČARAN PARTIZANOM: Ovo nisam očekivao!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Mladosti GAT poraženi su od kragujevačkog Radničkog 1923 (1:2) u 27. kolu Superlige, čime su produžili seriju poraza na šest utakmica - 1:2. Trener novosadske ekipe, Nenad Lalatović, istakao je da neke stvari jednostavno ne smeju da se dešavaju njegovim igračima, ali nije očekivao ni da će Radnik iz Surdulice da pobedi Partizan u Humskoj.

- Rekao sam igračima da moraju da zaborave poraze i sve što se dešavalo do sada. Imam utisak kao da je njima normalno da izgube utakmicu, već na poluvremenu su spustili nos... Ušli smo dobro u utakmicu, nismo ni mi ni Radnički imali neke opasne šanse do njihovog pogotka, ali ne sme da se dešava da onako protivnički igrač prođe našeg, kao da ga nema. Posle tog centaršuta smo primili prvi gol. U drugom poluvremenu smo izjednačili iz penala, imali dvanaest kornera, što pokazuje da smo želeli da pobedimo i da nismo hteli budemo na ovom mestu na kojem smo sad. Takođe, nismo očekvali ni da će Radnik da pobedi protiv Partizana, ali to je fudbal. Moji igrači moraju da izađu iz ovog mrtvila i da se ne ponašaju kao da je sve ovo normalno - izjavio je trener Mladosti GAT.

Republika

Foto: FK Mladost GAT

Nenad Lalatović

Ukoliko novosadska ekipa planira da se izvuče iz ove krajnje loše situacije, Lalatović najavljuje da će morati mnogo i naporno da radi na treninzima.

- U naredne dve nedelje moramo da radimo mnogo više, i po dva puta dnevno. Ima dosta igrača koji su se ustalili kao standardni i moraćemo da napravimo promene, da pružimo i drugim igračima šansu. Posle pauze idemo najpre u goste Zvezdi, a onda igramo protiv nama ravnih protivnika, Kolubare i Mladosti iz Lučana. Pokušaćemo da iz tih utakmica osvojimo što više bodova i da onda kroz plej-aut pokušamo da izborimo baraž. Možda je danas najrealniji bio nerešen ishod, ali nismo imali ni sreće kod drugog gola. Kolegi i Radničkom čestitam na pobedi, želim im sreću u nastavku i da se nađu u plej-ofu, jer to zaslužuju - rekao je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading