DOBRO PROTRLJAJTE OČI! Milan kao KK Partizan: Nezapamćen PRESEDAN na "San Siru"! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

14.03.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao neverovatan podatak - istorija ovo ne pamti.

DOBRO PROTRLJAJTE OČI! Milan kao KK Partizan: Nezapamćen PRESEDAN na "San Siru"! (VIDEO, FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ibrahimović i De Ketelare nakon kiksa protiv Salernitane (1:1)

Fudbaleri Milana prosuli su još dva boda u okviru 26. kola Serije A, pošto je Salernitana uspela u nameri da kao neporažena napusti "San Siro" (1:1). Ipak, duel odigran u ponedeljak uveče predstavlja pravi presedan, budući da se prvi put u istoriji "roso-nera" dogodilo da meč počnu bez ijednog Italijana u startnoj postavi!

Vezista Sandro Tonali standardno počinje mečeve, ali ga je trener Stefano Pioli ostavio na klupi za rezerve, baš kao i Kalabriju, Gabiju, Florencija, Pobegu i Mirantea.

 

 

Preveliki broj stranaca često se zamera KK Partizan, a navijačima italijanskog velikana to ne smeta previše, sve dok njihovi miljenici ostvaruju ciljeve u prvenstvu i, naročito, u Ligi šampiona.

Podsetimo da je vodeći gol za Milan postigao Žiru, a izjednačenje vredno boda Salernitani doneo je Dija u 61 minutu utakmice.

 

 

Branilac Skudeta trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa 48 poena, čak 20 manje od suverenog lidera, ekipe Napolija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading