NEMILE SCENE U RIMU! Matić se POKAČIO sa saigračem! Uneo mu se u lice, a onda...

Autor:

Sport

10.03.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma je jednom nogom zakoračila ka četvrtfinalu Lige Evrope, savladavši na "Olimpiku" Real Sosijedad sa 2:0.

NEMILE SCENE U RIMU! Matić se POKAČIO sa saigračem! Uneo mu se u lice, a onda...

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Matić

Golove za Vučicu postigli su El Šaravi u 13. i Kumbula u 87. minutu, ali je meč ostao u senci "obračuna" između Nemanje Matića i Brajana Kristantea.

Bivši reprezentativac Srbije imao je manji verbalni sukob sa svojim saigračem, kada su se našli "lice u lice".

Prema pisanju italijanskih medija, incident se dogodio u prvoj polovini drugog poluvremena. Rimljani su izgubili loptu na sredini terena, pri vođstvu od 1:0, a Matić je u tom trenutku bio poprilično ljut na Italijana.

Njih dvojica su se uneli jedan drugom "u facu", sve dok im nije pritrčao Vajnaldum i razdvojio ih. Ubljanin je zatim podigao i prst i pripretio Kristanteu, da bi se strasti smirile posle nekoliko trenutaka.

Osvajač Lige Konferencije je u finišu meča došao i do drugog pogotka, što im je omogućilo veliku prednost pred revanš (2:0), a celu ovu situaciju sa Matićem i Kristanteom prokomentraisao je i trener Rome Žoze Murinjo.

Foto: www.profimedia.rs

Imali su Matić i Kristante šta da kažu jedan drugom

- U Romi postoji samo jedan lider, svi igrači su isti, ali donose životna i karijerna iskustva na teren i ovo je fantastično. Mi smo demokratski tim sa samo jednim liderom, nemamo ovakvu vrstu problema, ali ponekad nam treba. Lepo je da postoji empatija na terenu, ako ljudi ne komuniciraju i ne razmenjuju emocije, desi se da svako ide svojim putem. Naš tim je jedinstven i u dobru i u zlu - rekao je Murinjo posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading