ITALIJAN OTKRIO TAJNU! Nije hteo da menja Radonjića iz JEDNOG razloga, spomenuo i Željka Obradovića!

Autor:

Sport

08.03.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đanmarko Poceko otvorio je dušu.

ITALIJAN OTKRIO TAJNU! Nije hteo da menja Radonjića iz JEDNOG razloga, spomenuo i Željka Obradovića!

Foto: Starsport

Đanmarko Poceko

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Đanmarko Poceko potvrdio je da je pre nekoliko nedelja imao ponudu da preuzme ekipu Panatinaikosa, pošto je grčki klub raskinuo saradnju sa crnogorskim trenerom Dejanom Radonjićem, prenosi "Basketnjuz".

Čelnici Panatinaikosa su pre dve nedelje smenili Radonjića zbog loših rezultata u dosadašnjem delu sezone u Evroligi i grčkom prvenstvu.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

 

Za novog trenera grčkog kluba imenovan je Hristos Serelis.

- Panatinaikos je jedan od najboljih timova u Evropi. Kada sam ja bio igrač, Željko Obradović je bio tamo. Pobeđivali su nas mnogo puta. Tako da sam stekao veliko poštovanje prema tom klubu. Moram da kažem istinu, zvao me je predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos. Imali smo neverovatnih 30 minuta telefonskog razgovora, ali tada sam imao neke druge stvari u planu, nekoliko dana pre toga sam postao otac - rekao je Poceko za italijansku "La Stampu".

Republika

Foto: Starsport

Đanmarko Poceko

 

Poceko (50) je selektor Italije od juna prošle godine, a u centar pažnje srpske javnosti došao je kada je eliminisao našu reprezentaciju u osmini finala Evrobasketa prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading