BOMBA U HUMSKOJ: Veliko pojačanje za crno-bele, Portugalac stiže u Partizan!

Autor:

Sport

05.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Duljaj je insistirao na njegovom dovođenju.

BOMBA U HUMSKOJ: Veliko pojačanje za crno-bele, Portugalac stiže u Partizan!

Foto: Starsport

Igor Duljaj, novi trener Partizana, dobiće novo pojačanje, pošto će se Portugalac Bruno Fidalgo priključiti stručnom štabu crno-belih.

Saradnja između tima iz Humske i portugalskog stručnjaka je već završena, a Fidalgo će u ponedeljak postati i zvanično član vicešampiona Srbije, a tada će i biti predstavljen, prenosi "Sportal".

Fidalgo će na prvi trening doći u ponedeljak, a tada će se upoznati sa timom i članovima stručnog štaba. Pretpostavlja se da će Fidalgo biti asistent glavnog trenera, a zaduženje će mu biti i bavljenje analitikom.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana na 169. večitom derbiju


Do sada je bio trener mlađih selekcija i skaut u Kovilji, Tore de Monkorvu, zatim kao skaut i pomoćnik prvog trenera u Vitoriji Gimaraeš, a šef stručnog štaba je bio u Louresu.

Podsetimo, Igor Duljaj je preuzeo mesto šefa stručnog štaba Partizana od Gordana Petrića, nakon što su crno-beli ispali iz Lige konferencije od Šerifa, ali i nakon što su zaređali sa lošim rezultatima u okviru Superlige Srbije.

Svoj debi na klupi je Duljaj imao u 169. večitom derbiju, kada su crno-beli poraženi sa 1:0 od Crvene zvezde, ali navijače ovog kluba svakako može da raduje činjenica da njihovi miljenici nisu bili inferiorni u ovom susretu.

Trenutno se tim iz Humske nalazi na drugom mestu na tabeli Superlige, sa osvojenih 50 bodova, 16 manje od vodeće Zvezde .

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Hocemo PRAVI ISKUSAN Trener

06.03.2023 01:38

KOJA bre bomba. OVO JE sminkanje stvari. SRAMOTA. SVI NAPOLJE ,nova uprava PRAVI TRENER ISKUSAN. DULJAJ moze pomocni. STIDITE SE sta radite. PROFITERI I amateri