NIJE MALA STVAR SRUŠITI MILAN: Jović oduševljen novim golom, Luka najavljuje velike stvari! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Biće ovo uzbudljiv period i za igrače i za navijače Fiorentine."

NIJE MALA STVAR SRUŠITI MILAN: Jović oduševljen novim golom, Luka najavljuje velike stvari! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Fudbaleri Fiorentine pobedili su Milan sa 2:1 (0:0) u poslednjem subotnjem meču 25. kola Serije A, a drugi gol za "violu" postigao je Luka Jović. Srpski reprezentativac je u igru ušao u 81. minutu, a samo sedam minuta kasnije na atraktivan način, glavom, matirao Majka Manjana.

Snažni napadač nije krio svoje zadovoljstvo pogotkom.

- Velika pobeda nad aktuelnim šampionom koja će nam značiti pre svega na psihološkom planu pred nastavak sezone.  Izuzetno sam srećan zbog trijumfa. Postići gol u ovako bitnim utakmicama je uvek sjajan osećaj, a siguran sam u nastavak svoje golgeterske serije, U dobrom smo ritmu i nizu od 4 pobede u poslednjih 5 mečeva - rekao je Jović za naš portal. 

Fiorentina već u četvrtak dočekuje turski Sivas u prvom meču osmine finala Lige konferencije.

- Sledi nam prvi duel sa Sivasom u Ligi Konferencije, za koji se pripremamo kao za onaj u Bragi, kada smo i tim, i ja lično, odigrali najbolju utakmicu ove sezone.  Imamo samopouzdanja i verujemo da možemo svakoga da pobedimo, ukoliko na terenu sprovedemo sve zamisli iz svlačionice. Uskoro igramo i polufinale Kupa Italije, gde takođe imamo velika očekivanja. Biće ovo uzbudljiv period i za igrače i za navijače Fiorentine - zaključio je Luka Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading