NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Luka Jović osuo drvlje i kamenje po Realu

Autor:

Sport

04.03.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vrhunske sezone u Nemačkoj, srpski napadač se nije proslavio u španskom klubu.

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Luka Jović osuo drvlje i kamenje po Realu

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Luka Jović je nedavno prešao iz Real Madrida u Fiorentinu. Srbin je otrkio šta mu je smetalo u Španiji, ali i zašto voli Zlatana Ibrahimovića sa kojim će se sresti oči u oči.

- Bila bi mi čast da sam došao u Milan pre dve godine i nasledio Ibrahimovića, ali ništa od toga nije bilo tačno. Sada bi mi bilo ostvarenje sna da ga upoznam, voleo bih da razmenimo dresove na kraju meča. On je moj apsolutni idol, ostavio je veliki trag u fudbalu i dan danas daje dodatnu vrednost Milanu - rekao je Jović za italijansku "La Republiku".

Foto: Starsport

Luka Jović

Pričao je Luka i o periodu koji je proveo u Madridu.

- Tamo je sve bilo pogrešno od samog početka. Prerano sam otišao iz Frankfurta, posle samo jedne vrhunske sezone. Sva svetla bila su uperena u mene i za momka koji ima 21 godinu je bilo teško da se snađe u jednom od najvećih klubova na svetu. Povrede, koronavirus, ogroman pritisak koji nije bio fer, sve to je dovelo do toga da to bude loše iskustvo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Veruje da će Italiji sve doći na svoje mesto.

- Nekoliko timova bilo je zainteresovano za mene, odabrao sam Fiorentinu jer me je pratila već neko vreme i osetio sam da mogu da sazrim ovde. Ukazali su mi veliko poverenje svi u klubu, na čelu sa predsednikom Komisom. Trudim se da pružim sve od sebe, jer je ovo idealno okruženje u kom se pronalazim - zaključio je Jović.

Jović će naredni meč igrati u subotu kada će se sastati Fiorentina i Milan, u okviru 25 kola italijanske serije A (20:45).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading