JOVIĆ I TERZIĆ BOLJI OD LAZOVIĆA: Fiorentina PREGAZILA Veronu - meč obeležio gol sa POLA TERENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.02.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lako je "Viola" izašla na kraj sa ekipom iz zone ispadanja.

JOVIĆ I TERZIĆ BOLJI OD LAZOVIĆA: Fiorentina PREGAZILA Veronu - meč obeležio gol sa POLA TERENA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fiorentine su savladali na gostujućem terenu ekipu Verone sa 3:0 (2:0), u meču 24. kola italijanske Serije A.

Golove su za goste postizali Antonin Barak u 12, Artur Kabral u 38, odnosno Kristijan Biragi u 89. minutu meča, pa je Fiorentina stigla do vrlo bitne pobede, kojom je prekinula niz neuspeha u prvenstvu.

Sve je počelo u 12. minutu, kada je Barak sjajnim udarcem doveo "ljubičaste" u prednost. Pokušali su domaći da se vrate, odlično je igrao Darko Lazović, koji je bio pokretač svih napada domaće ekipe, ali je gol Kabrala u 38. minutu posle kornera odlučio pobednika meča.

"Viola" je rutinski držala prednost u drugom poluvremenu, a meč je na kraju obeležio Biragi fenomenalnim golom u 89. minutu. Dosuđen je faul na sredini terena, a defanzivac ove ekipe je šutirao sa pola igrališta, šokirao golmana Montipa, i sa neverovatne udaljenosti postavio konačan rezultat.

Za pobedničku ekipu je startovao Aleksa Terzić, koji je odigrao 74 minuta, dok je Luka Jović meč počeo sa klupe, a na teren je ušao u 65. minutu. Sa druge strane, Lazović je odigrao svih 90 minuta za domaćina.

Posle ovog meča, Verona je ostala u zoni ispadanja, sa samo 17 bodova, pa je jasno da ih čeka borba za opstanak do samog kraja. Sa druge strane, Fiorentina je sada na 12. mestu, sa 28 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading