REPUBLIKA SAZNAJE: Luka Jović OSTAJE u Fiorentini!

Autor:

Sport

31.01.2023

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač će makar do leta ostati u Firenci.

REPUBLIKA SAZNAJE: Luka Jović OSTAJE u Fiorentini!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Mnogo glasina se poslednjeg dana prelaznog roka podiglo oko Luke Jovića, a delovalo je da je njegov transfer u ekipu turskog Galatasaraja gotovo sigurna stvar.

Ipak, čini se da od tog prelaska neće biti ništa. Kako naš portal saznaje, Jović će i dalje ostati u ekipi Vinćenca Italiana, gde će pokušati da se izbori za što veću minutažu do kraja sezone.

Foto: Profimedia

Luka Jović u dresu Fiorentine

Luka Jović je ovog leta prešao u Fiorentinu iz ekipe Real Madrida, a za "Violu" je skupio 18 prvenstvenih nastupa, na kojima je do sada postigao tri pogotka. Dosta učinkovitiji je bio u okviru Lige konferencija, gde je već upisao četiri pogotka na svoj konto.

Podsetimo, Jović je bio i član ekspedicije fudbalske reprezentacije Srbije, koja je učestvovala na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru, a napadač je upisao 36 minuta na terenu protiv Švajcarske, u meču poslednjeg kola grupe G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading