SRPSKI DERBI U FIRENCI: VMS briljirao, Jović sa klupe razdrmao Violu! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.01.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus jedini strelac na Artemio Frankiju.

SRPSKI DERBI U FIRENCI: VMS briljirao, Jović sa klupe razdrmao Violu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U poslednjem subotnjem duelu u Seriji A, Torino je u gostima savladao Fiorentinu 1:0. Pobedu Bikovima u meču 19. kola doneo je Rus Aleksej Mirančuk golom u 33. minutu.

 

 

Na golu Torina ponovo je bio Vanja Milinković-Savić, Nemanja Radonjić nije dobio priliku sa klupe, dok je Saša Lukić povređen.

Nikola Milenković je bio u startnoj postavi Fiorentine, Luka Jović i Aleksa Terzić zaigrali u drugom poluvremenu.

Gosti su u Firencu došli sa jasnom namerom - organizovano su se branili, a svoju šansu su vrebali iz kontranapada. Nakon prvog poluvremena usledila je totalna ofanziva Viole, Jović je zamenio Sofijana Ambrabata u 54. minutu, krenuli su domaćini na "sve ili ništa", ali promene rezultata nije bilo. U nekoliko navrata nepremostiva prepreka za Fiorentinu bio je Vanja Milinković-Savić koji je sa nekoliko bravuroznih intervencija sačuvao tri boda svojoj ekipi.

Torino je novim trijumfom uspeo da "preskoči" upravo večerašnjeg rivala. Bikovi su sada sedmi sa 26 bodova, dok je Fiorentina deveta sa tri manje.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading