POTPIS SRBINA IZAZVAO RUSVAJ U SERIJI A: Italijani LIKUJU zbog dovođenja golgetera - tvrde da je BOLJI od Vlahovića!

Autor:

Sport

02.03.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je italijanski prvoligaš zaista profitirao prodajom tada najboljeg igrača Juventusu?

POTPIS SRBINA IZAZVAO RUSVAJ U SERIJI A: Italijani LIKUJU zbog dovođenja golgetera - tvrde da je BOLJI od Vlahovića!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Transfer Dušana Vlahovića u Juventus izazvao je pravu buru u Firenci, a strasti se ne stišavaju ni godinu dana nakon što je golgeter pojačao torinsku "staru damu". Predsednik Fiorentine Roko Komiso dao je kontroverznu izjavu istakavši da je njegov klub odlično prošao prodajom srpskog reprezentativca.

Američki biznismen italijanskog porekla podvukao je da je dovođenje Luke Jovića, ali i Artura Kabrala iz Bazela, "bolji posao" od onoga što je Juve dobio sa nekadašnjim napadačem Partizana.

Platili smo za Artura Kabrala i Luku Jovića ukupno 15.000.000 evra, a oni su zajedno već postigli 20 golova u tri takmičenja koja igramo. Vlahović s druge strane ima 10 golova u Torinu od kojih je dva postigao iz penala - naveo je rukovodilac viole, a potom je dodao:

- Vlahović je želeo da ode u Juventus. Mnogi su nas kritikovali, svi mediji su pisali: 'Kabral i Jović ne postižu golove u poslednje vreme', ali to nije tačno. Vlahović ima upola manje golova od dvojice naših napadača. Povrh svega, mi smo zaradili 70.000.000 evra. Kabral-Jović je bio odličan posao za nas, što nije slučaj sa Juventusom i Vlahovićem - objasnio je Komiso na predavanju koje je održano na Ekonomskom fakultetu u Firenci.

Republika

Foto: Profimedia

Komiso prezadovoljan dovođenjem Jovića i Kabrala

Ostaje samo pitanje da li će se navijači Fiorentine složiti sa rečima klupskog čelnika, budući da su bili jako razogarani činjenicom da njihov nekadašnji ljubimac više ne nosi ljubičasti dres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading