EKSKLUZIVA IZ MADRIDA: Srpski napadač na leto oblači dres Reala!

Autor:

Sport

20.02.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac na meti španskog velikana.

EKSKLUZIVA IZ MADRIDA: Srpski napadač na leto oblači dres Reala!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

Srpski centarfor Dušan Vlahović na leto bi mogao da se preseli u Madrid. Kako navodi "As", napadač Juventusa je "blizu prelaska u Real", koji traži dugoročno rešenje na poziciji "devetke".

 

Naime, Španci podsećaju da je agent Srbina "minirao" transfer u Mančester junajted, iako su pregovori išli u pravom smeru. Gigant sa "Old Traforda" bio je spreman da plati obeštećenje "staroj dami" od 100 do 120 miliona evra, ali je reprezentativac Srbije ipak ostao u Torinu.

Još jedan argument koji ide u prilog Vlahovićevom prelasku u "kraljevski klub" tiče se prijateljskog odnosa koji Madriđani imaju sa Juve-om, a potvrda sklopljenog posla očekuje se u narednom periodu.

Podsetimo da se velikan iz "grada Fijata" nalazi u jako teškoj situaciji nakon što mu je oduzeto 15 bodova u Seriji A, a ako ostvari "transfer karijere", Vlahović bi punu deceniju mogao da predvodi navalu "galaktikosa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading