HRVAT TOTALNO POLUDEO! Najluđe isključenje u ISTORIJI Balkana: OTEO sudiji karton pa ga ISCEPAO uz SALVE PSOVKI i BACANJE dresa! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.03.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubio je kompas i zaboravio da je na terenu.

HRVAT TOTALNO POLUDEO! Najluđe isključenje u ISTORIJI Balkana: OTEO sudiji karton pa ga ISCEPAO uz SALVE PSOVKI i BACANJE dresa! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Ante Erceg otima sudiji karton

Utakmicu HNL-a između Istre i Rijeke (0:2) obeležio je nesvakidašnji događaj.

U samom finišu meča, igrač domaćih, iskusni 33-godišnji Ante Erceg, zaradio je isključenje tako što je dobio drugu javnu opomenu.

Tada je krenuo šou!

Erceg je sudiji iz ruke oteo karton na kom zapisuje imena igrača koji su sankcionisani, iscepao ga, pa je uz salve psovki i uvreda skinuo dres i bacio ga. 

 

 

Divljanje je nastavio i pored klupe za rezerve, pa sve do svlačionice, a sve to je propratila i kamera pošto je meč išao u prenosu uživo. Sudija Jakov Titić je u svom izveštaju naveo sledeće:

- Nakon što mu je dodeljen drugi žuti karton, i zatim crveni, igrač je oteo sudiji iz ruke papirić za pisanje i vređao rečima: 'Je**m vam majku sto puta lopovsku'. Nakon toga skida dres, baca ga na pod i nastavlja vređanje sudije prilikom izlaska sa terena. Nakon utakmice je prišao sudiji i vređao ga rečima: 'Je**m vam mater lopovsku', ali i drugim pogrdnim izrazima.

Nema sumnje da Ercega posle ovoga čeka poprilično duga suspenzija gde će na miru moći da razmisli o svojim potezima, a nama ne preostaje ništa drugo nego da uzmemo kokice, udobno se uvalimo u fotelju i uživamo u verovatno najluđem isključenju u istoriji Balkana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading