TOLIKO VOLI SRBIJU, DA U NJOJ NIJE NIKAD! Jeremiću draže luksuzne ture i skupoceni odmori od svoje zemlje! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.03.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić, "veliki patriota" , na odmore ide isključivo van zemlje koju "voli".

TOLIKO VOLI SRBIJU, DA U NJOJ NIJE NIKAD! Jeremiću draže luksuzne ture i skupoceni odmori od svoje zemlje! (FOTO)

Foto: youtube.com/Južne vesti

Iako, gotovo svakodnevno, ne propušta da govori o našoj zemlji i "ljubavi" prema njoj, Jeremić ne propušta luksuzne i veoma skupe ture po svetu.

Letovanja u Crnoj Gori, zimovanja u Sloveniji, bajkerske ture po Njujorku...Samo su neke od destinacija koje su nezaobilazne lideru Narodne stranke. Čini se, išao bi svuda, samo da ne poseti nešto u Srbiji!

Ništa, zapravo, ne bi bilo toliko čudno, da Jeremić svakoga dana ne potencira da je on veliki patriota. 

Kada pogledate njegov Instagram profil, biće vam savršeno jasno da niti je patriota kakvim se predstavlja, niti je "čovek iz naroda". Na njemu ćete zapaziti da je Jeremiću sladak luksuzan i lagodan život.

Fotografije svedoče njegovim skupocenim putovanjima i aktivnostima van Srbije.

Tu se mogu videti izleti po luksuznim svetskim destinacijama, obično iz SAD i Velike Britanija, gala večere i prijemi, ali i odlasci na bejzbol utakmice dobro poznatog sporta u Americi (naravno, na srpske sportske događaje ne ide).

Ima tu slika i iz Rokfeler centra, kao i centra Londona, a na ulicama Njujorka zabeležio je i snimak bajkerske ture. Što bi naš narod rekao - široko!

Međutim, o tome koliko "voli" svoju zemlju najviše govori što redovno skija u Sloveniji, kao da Srbija nema planine i letuje u Crnoj Gori. Među forografijama nigde nećete videti srpsku banju ili neku drugu destinaciju za odmor. Toliko o Jeremićevoj ljubavi prema Srbiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading