KAO U KIŠINJEVU, SAMO UZ ZAMENJENE ULOGE: Menig BOMBOM otvorio Šerif - ERUPCIJA u Humskoj! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Srbije u borbi za nastavak evropske priče.

KAO U KIŠINJEVU, SAMO UZ ZAMENJENE ULOGE: Menig BOMBOM otvorio Šerif - ERUPCIJA u Humskoj! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol protiv Šerifa

Fudbaleri Partizana dočekuju Šerif u revanš meču plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencija, a crno-beli su rivala "otvorili" već u 13. minutu. Vodeći pogodak "parnog valjka" režirali su isti akteri koji su bili zaslužni za pobedonosni gol u Kišinjevu pre nedelju dana, samo uz zamenjene uloge.

Sjajnu završnicu demonstrirao je krilni napadač Kvinsi Menig, a prethodno ga je precizno uposlio centarfor Rikardo Gomeš, na opšte oduševljenje oko deset hiljada navijača koji prisustvuju meču u Humskoj.

Vodeći pogodak Partizana možete pogledati u videu.

Moldavski predstavnik je u međuvremenu stigao do izjednačenja preko Badola koji je realizovao penal napravljen od strane štopera domaćih Siniše Saničanina (igranje rukom).

Podsećanja radi, pred početak utakmice grobari su održali protest ispred severne tribine popularnog JNA. Njemu je prisustvovalo par hiljada fanova, koji su poslali jasnu poruku - "Uprava napolje!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading