DA SE NAJEŽIŠ! Acu PROMENIO pravila fudbala: Navijači na IVICI SUZA, potez koji ostaje UPISAN U ISTORIJI! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradali fudbaler bio je u centru pažnje.

DA SE NAJEŽIŠ! Acu PROMENIO pravila fudbala: Navijači na IVICI SUZA, potez koji ostaje UPISAN U ISTORIJI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Acu

Fudbalski svet pogodila je smrt Kristijana Acua.

On je stradao u zemljotresu u Turskoj i to samo dan pošto je postigao pobedonosni pogodak iz slobodnog udarca za svoj Hatajspor, te je zbog tog gola i ostao u zemlji i doživeo je tragediju.

Čitava planeta žali za Acuom, a na meču Ajaksa i Sparte iz Roterdama (4:0) viđena je zanimljiva situacija u kojoj su zbog ovog fudbalera promenjena pravila fudbala. Mohamed Kudus, igrač tima iz Amsterdama, postigao je pogodak, a posvetio ga je upravo Acuu.

On je iz slobodnog udarca postavio konačnih 4:0 i potpuno se slomio, te skinuo dres i pokazao majicu na kojoj je bilo napisano "R.I.P. Atsu".

 

 

Čitav stadion nagradio ga je aplauzom, pojedini navijači bili su na ivici suza, a sudija je napravio šmekerski gest, pa Kudusu nije dao žuti karton i pored toga što je time prekršio pravila igre.

Umesto toga, arbitar je prišao Kudusu i pitao ga je da li je u stanju da igra, a sve ovo naišlo je na odobravanje čitave planete, te je snimak gola, ali i radovanja i reakcije sudije brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Podsetimo, na ovom meču Dušan Tadić postigao je 100. pogodak u dresu Ajaksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading