SREĆAN ROĐENDAN, RATNIČE! Poruka koja LEDI krv u žilama - NIJE ZABORAVIO svog uzora Mihu! (FOTO)

Autor:

Sport

20.02.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna objava kojom je obeležen dan rođenja Siniše Mihajlovića.

SREĆAN ROĐENDAN, RATNIČE! Poruka koja LEDI krv u žilama - NIJE ZABORAVIO svog uzora Mihu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović izgubio je bitku sa opakom bolešću 16. decembra prošle godine.

Nekadašnji srpski fudbaler i trener dugo se borio, pobedio je leukemiju dva puta, ali je treći udarac bio prejak. Njegova smrt pogodila je mnoge iz sveta sporta i ostalih životnih sfera, pa su se tako od njega opraštali na razne načine.

Da je uspeo da pobedi leukemiju i treći put danas bi Siniša Mihajlović proslavio 54. rođendan. Njegova udovica, Arijana, poslala je dirljivu poruku putem Instagrama, a na istoj društvenoj mreži oglasio se i Mihin zet Alesandro Voljako.

- Danas slavim privilegiju što sam mogao da te slušam, pratim i volim. Srećan rođendan, ratniče - napisao je na Instagramu Alesandro Voljako.

 

 

Alesandro se, svojovremeno, i potresnim rečima oprostio od Siniše.

Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, brinuo si se o meni, razumeo si me na prvi pogled i nije nam trebalo mnogo reči. Imali smo još mnogo toga da uradimo, ali tvoja duša će ostati ovde zauvek, ništa na svetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može da ima. Bio si pravedan čovek i obećavam ti da ću nastaviti da sledim tvoje vrednosti. Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vreme da pronađem tvoj lep i mrzovoljan pogled u Violante. Volim te - napisao je 16. decembra prošle godine suprug Mihajlovićeve mlađe ćerke Virdžinije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading