OVO SLAMA SRCA! Danas bi Mihi bio ROĐENDAN, oglasila se njegova udovica i sve RASTUŽILA! (FOTO)

Autor:

Sport

20.02.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaka poruka Arijane Mihajlović

OVO SLAMA SRCA! Danas bi Mihi bio ROĐENDAN, oglasila se njegova udovica i sve RASTUŽILA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra prošle godine i njegova smrt potresla je planetu.

Od Mihajlovića su se oprostili mnogi viđeniji ljudi iz sveta fudbala i sporta, ali i ostalih životnih sfera, a klubovi za koje je nastupao i u kojima je bio legenda na svoj način su mu odali počast.

Siniša je rođen na današnji dan 1969. godine, a njegova supruga Arijana oglasila se tim povodm na društvenoj mreži Instagramu i sve rastužila objavom koja lomi srca.

- Srećan rođendan u raju! - napisala je Arijana u opisu fotografije na kojoj je sa Sinišom.

 

 

Siniša Mihajlović rođen je 20. februara 1969. godine u Vukovaru. Fudbalsku karijeru je započeo u Borovu 1986. godine, a u ovom klubu se zadržao čitave dve sezone. Zatim je 1988. godine napravio prvi veliki transfer u karijeri kada je potpisao za novosadsku Vojvodinu. Posle toga nastupao je za Crvenu zvezdu sa kojom se popeo na krov Evrope i sveta, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, dok je kao trener vodio Bolonju u dva navrata, Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan i Torino.

Mihi je 2019. godine dijagnostikovana leukemija, a 16. decembra odjeknulo kao bomba da je jedan od najboljih defanzivnih igrača sa ovih prostora preminuo u 54. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading