RIMLJANI I HRVATI SPREMAJU ODMAZDU DELIJAMA: Traže IZDAJNIKA, skovali OSVETNIČKI PLAN - 10. mart je DAN D!

Autor:

Sport

19.02.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski mediji se podrobno bave subotnjim izdanjem najvatrenijih pristalica Crvene zvezde.

RIMLJANI I HRVATI SPREMAJU ODMAZDU DELIJAMA: Traže IZDAJNIKA, skovali OSVETNIČKI PLAN - 10. mart je DAN D!

Foto: Starsport

Delije tokom meča protiv Čukaričkog

Delije su u subotu popodne napravile pravi spektakl na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić", a tokom meča protiv Čukaričkog (3:0) zapaljen je vredan trofej. Reč je o zastavi grupe Fedajn, koju čine pristalice Rome, zbog čega Rimljani spremaju osvetu srpskim fanovima.

Španski "As" navodi da postoji realna mogućnost da dođe do velikog obračuna 10. marta u Atini, kada košarkaška sekcija crveno-belih u okviru Evrolige gostuje Panatinaikosu. Tada možemo videti udruženu akciju Italijana, Bed blu bojsa i zelenih, pošto su svi oni u prijateljskim odnosima, a izuzetno negativno nastrojeni prema delijama.

Pomenuti list sa Pirineja je ceo članak posvetio navijačima srpskog šampiona.

Rimski ultrasi traže osvetu i traže izdajicu koja je pomogla Srbima da izvrše ovaj napad. Navijači Intera su se oglasili i stali u odbranu Rimljana jer smatraju “da bi sukobi morali da se rešavatu oči u oči, a ne ovakvim napadima”. S druge strane, navijači Lacija poručuju da je njihov rival doživeo istorijsku sramotu - navodi "As", a potom otkriva da postoji pretnja izbijanja pravog huliganskog rata širom "starog kontinenta".

- Postoji opasnost od potpunog rata na ultras sceni Evrope i u njega bi moglo da bude uključeno nekoliko grupa u nekoliko sportova i zemalja. Italijanska policija želi da spreči sukobe, ali to neće da bude lako.

Akcijom delija bavili su se i Hrvati, a neke od komentara na tamošnjem "Index-u" možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ana

19.02.2023 15:26

Peace, not the war (Mir a ne rat).

Ja

19.02.2023 18:33

Antinavijači.