TANDEM NAPUSTIO MARAKANU: Za Zvezdu su odigrali skoro 150 utakmica

Autor:

Sport

06.02.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimci navijača više ne nose dres šampiona Srbije.

TANDEM NAPUSTIO MARAKANU: Za Zvezdu su odigrali skoro 150 utakmica

Foto: Starsport

Marakana

Kao što je bilo i najavljeno, Zoran Popović i Radovan Pankov napustili su Crvenu zvezdu.

Tandem koji je u crveno-belom dresu odigrao 149 utakmica (Pankov 115, Popović 34) je prešao na pozajmicu u Čukarički, za koji će igrati do kraja sezone.

- Sa devet godina sam počeo da igram u Čukaričkom fudbal, bio sam deset godina ovde, potom sam otišao u Voždovac. Sudbina je htela da se posle 15 godina vratim u Čukarički. Baš sam pričao sa suprugom i sa još nekim bliskim ljudima, da mi nije bilo ni na kraj pameti da ću pred kraj karijere ponovo biti na Banovom brdu - rekao je Popović.

Republika

Foto: FK Čukarički

Zoran Popović i Radovan Pankov

Želim da sa Čukaričkim budemo najmanje treći i da stignemo u finale Kupa Srbije. Kad se pojavila opcija da će ovaj klub želi, iskreno oberučke sam prihvatio. Možda to javnost i ne zna, ali u međuvremenu sam odbio i jednu dobru ponudu iz inostranstva, da bih ostao ovde. U mom novom klubu su ljudi kojima verujem, a u ovom trenutku doneo sam najbolju odluku za mene i moju karijeru. Bio sam povređen, nisam imao mnogo minuta u prethodnih šest meseci, ali sam sada maksimalno spreman - istakao je Pankov.

Inače, Pankov sa Zvezdom ima ugovor do leta 2024. godine, pa će se po završetku sezone vratiti na Marakanu, dok Popoviću ističe u junu i biće slobodan u izboru nove sredine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading