MEGINA PORUKA ZA VEČITE: U našem timu nema rezervi!

Autor:

Sport

17.02.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To se pokazalo večeras, neki momci su koji su veoma bitan deo našeg tima večeras su preuzeli odgovornost i u drugom poluvremenu ubacili neke šuteve i puno pomogli da se pobedi."

MEGINA PORUKA ZA VEČITE: U našem timu nema rezervi!

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

Košarkaši Mege savladali su FMP nakon velikog preokreta sa 86:67 i tako se plasirali u veliko finale Kupa Radivoja Koraća. Svoje utiske nakon trijumfa izneo je trener pobedničkog sastava Marko Barać.

Republika

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

- Velika pobeda za nas i pored nešto lošijeg starta, gde nas je FMP izbacio iz napadačkog ritma i nismo uspeli da se adaptiramo. Došlo je do pada energije kada je zagrađivanje koša u pitanju, gde su dominirali u skoku u prvom poluvremenu iako je to bio jedan od osnovnih zadataka za današnju utakmicu. Kada smo našli rešenje za te napadačke stvari, došlo je puno više energije i na pritisak koji smo imali na loptu priključili su se visoki igrači i u drugom poluvremenu je bila drugačija slika što se skokova tiče - poručio je Barać i nastavio:

- U najavi sam napominjao da u našem timu ne postoji samo nekoliko igrača, već praktično ceo tim. To se pokazalo večeras, neki momci su koji su veoma bitan deo našeg tima večeras su preuzeli odgovornost i u drugom poluvremenu ubacili neke šuteve i puno pomogli da se pobedi. Čestitam svim igračima još jednom na dobroj utakmici, velikom preokretu i važnoj pobedi i želim FMP-u da ostvari svoje ciljeve u drugim takmičenjima. 

Finale je na programu u subotu od 21 čas, a Megi će na megdan pobednik večitog derbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading